Å glede seg over eksamen!

Ja, det å glede seg over eksamen kan vel høres helt sinnsykt ut for noen, men det er nettopp det jeg ( og mange av mine medstudenter) gjør!

I dag ble nemlig eksamen i kunst&håndverk delt ut, og i 14 dager skal et praktisk arbeid skisseres, lager, dokumenteres og legges fram. Oppgava vi fikk utdelt er ganske så spennende, og jeg tenker å vise fram kanskje litt av prosessen + det ferdige resultatet her. Kanskje er det noen lærerstudenter som følger meg og kan se hvor interessant faget jeg studerer er også.

I hvertfall, nå har jeg fått skrevet en prosjektplan for de neste 14 dagene, med timeplan så alt skal rekkes og med god margin. Jeg gleder meg til å komme skikkelig i gang i morgen, og har stor tro på at dette kommer til å gå kjempebra! Det er så gøy å få studere akkurat det man er interessert i!

Følg gjerne med på facebooksiden Monicas liv – utover i desember kommer det mye spennende – blant annet flere giveawayer!

5 Comments:

  1. Linn // FruBeversHverdag som daglig leder i familien O.j.

    Oj! Spennnede Monica og lykke, lykke til med eksamen!
    Jeg gleder meg til å se det ferdige resultatet av oppgaven din!

  2. ååååhhh…. du gir meg skikkelig savn. Nyyt studenttiden!!! Jeg savner det veldig. Jeg studerte også på Notodden og hadde hele fire år der med kunst og håndverksfag. Savner å være i kreative prosesser som fulltidsgesjeft.

Legg inn en kommentar