Skoglede!

Sko er noe alle må ha og vi jenter har kanskje litt ekstra mange. De skal jo helst både være behagelige, og vi skal ha i alle former og farger som passer til antrekk, enten det er joggebuksa, jeansen eller penkjolen.

Jeg er blant de som har få sko. Ikke fordi jeg ikke liker sko – for det gjør jeg – men fordi jeg synes det er håpløst å finne noen. Jeg har nemlig veldig store føtter, og de få butikkene som har sko i min størrelse, har aldri mer enn ett par. Det gjør det vanskelig for å meg å finne sko og derfor synes jeg det er kjedelig når jeg må kjøpe noen nye.

Men nå!

Nå har det endra seg. Jeg fikk nemlig en mail med tips om en skobutikk på nett, nemlig footway.no. Mitt første møte med nettbutikken da jeg klikka meg inn, var å krysse av på hvilken størrelse jeg bruker, og så kommer alle forslagene i den størrelsen opp. Skohimmelen for min del! Her var det masse å velge i, både etter modell, merke, type, størrelse og farge. Jeg falt fort for et par lekre skoletter som kan brukes både til hverdags og fint, og kun 1,5 døgn seinere lå hentelappen i postkassa. Dt kaller jeg rask service!

Footway har fri frakt og retur, 180 dagers åpent kjøp (noe jeg synes er supert når man bestiller sko på nett uten å ha prøvd) og dessuten har de prisgaranti. Det vil si at om du finner de samme skoene billigere et annet sted i Norge får du igjen pengene.

Når jeg først var i gang, kjøpte jeg med noen tøffe Reebook jobbesko til Jakob. Han har blitt så flink til å gå, og ELSKER å prøve skoa på hylla i gangen, så han ble kjempefornøyd. Er de ikke skjønne?

Handler du mye på nett?

7 Comments:

  1. Så nydelige sko ❤️❤️ heldige du ?

  2. Hmmmm. Kanskje jeg burde sjekke ut dette..Har nemlig bare to par sko.. joggesko og vintersko.. og ja, så har jeg tursko..

  3. Det var faktisk utrolig fine sko!! Begge parene. Jeg synes det er litt skummelt å kjøpe sko uprøvd, og det er så kjedelig å kjøpe sko egentlig. haha. Er vel mer at jeg ikke har så nye tid. Kanskje jeg skule teste footway 🙂

  4. Digger footway! Har fått sko derfra mange ganger og aldri blitt skuffet eller måttet returnere?
    De har jo alt man trenger!

  5. åh, heldige du <3 Så fine sko. Ut i verden og nyt dem. Ha en glad dag !

  6. Flotte sko (og tilbud).

    Jeg elsker netthandel og liker godt at jeg kan se bare min størrelse!

Legg inn en kommentar