Eksamen i kunst og håndverk!

Og sånn ser altså mine dager ut for tiden. Det er skisser, tegninger, forbedringer, vurderinger, maling, pensler og kreativitet i hele huset. 9 (av 15) dager ut i eksamen er jeg så og si ferdig, og nå er det kun små justeringer igjen før oppgavene kan leveres. Jeg hadde aldri trodd at eksamen kunne være gøy, men denne gangen har jeg faktisk kosa meg med eksamen!

Vi fikk i oppgave å tolke og illustrere et dikt, og jeg har derfor jobba med skisser, som jeg senere har skåret ut i linoleumsplate og trykket med. Oppgaven passa meg midt i blinken, og nå er det som sagt bare litt finpussing på prosessbeskrivelsen igjen så er jeg klar til å levere. Jeg har satt et stort vannmerke over bildene under, da disse skal leveres inn til eksamen, og jeg vil ha min logo på så ikke det det blir en misforståelse. Vannmerkene er selvfølgelig ikke med i innleveringa!

Jeg deler stadig noen bilder på Instagram (@monicabj92) som det over, og er du lærerstudent og vurderer å ta Kunst&Håndverk som fag – GJØR DET!
Under er mitt ferdige resultat; Diktet er av Arnulf Øverland om noen skulle lure.

Følg gjerne med videre på Monicas liv på facebook – på søndag kommer en ny giveaway! Og har du ikke deltatt på denne ukens giveaway så kan du gjøre det HER.

10 Comments:

 1. Linn // FruBeversHverdag som daglig leder i familien O.j.

  Så deilig å være neste i mål, før tiden! Lykke til med de små justeringene!
  Så håper jeg du får nyte adventstiden med gjengen din ?

 2. Så fint og så gøy det ser ut? Elsket kreative ting?

 3. Nydelig!

 4. Så flink du er <3 Det ser kjempe morsomt ut <3

 5. For en flott oppgave du skal levere, den får du garantert full sore på!!!!

  Jeg er allerede stolt av deg!

Legg inn en kommentar