Juleferie og julestemning

Juleferie. Endelig! Eksamen er ferdig for flere dager siden, og nå har jeg juleferie! Det er så godt, at nå er det ikke skole før uti januar. Ferien skal brukes på å lade opp og slappe av sammen med familie, før Bacheloroppgaven skal i gang rett på nyåret.

Julestemningen er godt i gang. På fredag var vi 9 jenter fra cellegruppa som hadde «julebord» hjemme hos ho ene, hvor vi kosa oss med god mat og skravling langt utover natta. På lørdag reiste jeg og Miriam Elise på julekonsert med Sauland Barnegospel, og de leverte en fantastisk julekonsert! Skikkelig dyktige barn og unge altså. Søndag var vi på julemarked (i mange kuldegrader), der Miriam blant annet fikk lage sitt eget 3erma lys. Kjempestas!

De to siste dagene har jeg og ungene hatt en liten «førjulsferie» hos mine foreldre der vi bare har kosa oss ute og inne, sett julebarnetv og kosa seg med sjokoladekalender, akkurat som jeg fikk hos min mormor da jeg var lita. Jeg har funnet fram et nytt strikkeprosjekt (etter nesten 2 mnd uten, jeg som stort sett alltid er å se med et prosjekt på pinnene!) og Miriam og Moffen har laga hjemmelaga fuglemat og laga islykter i ballonger.

Dagene består rett og slett bare av førjulskos, og det er så deilig. Og til slutt, bor du i området og vil få skikkelig god julestemning før jul, da veit jeg akkurat hva du bør gjøre:

Til søndag er det nemlig klart for julekonsert i Heddal, som består av flotte julesanger framført av utrolig dyktige sangere og musikere. Selv er jeg med på enkelte låter på fløyte, og gleder meg veldig til å å være på scenen emd denne flotte gjengen!

4 Comments:

  1. Gratulerer med levert eksamen!
    Og riktig god juleferie til deg og den fine familien din Monica ?
    Håper dere får en fin ferie ⭐️??

  2. Hurra for eksamen!!!

    Det er riktig idyll hos dere, nyt tiden!!!

Legg inn en kommentar