GIVEAWAY: tredje søndag i advent

Tredje søndag i advent allerede, og om bare ei uke er det julaften! Desember går så fort! I dag skal det tredje lyset tennes i adventsstaken, og den tredje gaven i bloggens julekalender skal deles ut.

Tenn lys!

Tre lys skal flamme for alle som må sloss.

For rettferd og for frihet. De trenger hjelp av oss.

Må ingen miste motet før alle folk er ett.

Tenn lys for dem som kjemper for frihet og for rett.

I dag er det to gaver som skal deles ut, til to heldige vinnere. jeg har tidligere hatt en giveaway med disse produktene og har de dessuten til både Miriam Elise og Jakob. Det er derfor noe jeg veit er populært og som jeg håper mange vil prøve. Premien kommer fra Babadut.

To heldige vinnere får hver sitt tøystempel. Det gjør jobben med å merke klær mye enklere, og her hjemme har vi de stående i gangen ved utgangsdøra, slik at dersom det er et nytt plagg vi har glemt å merke, er det bare å brette ut merkelappen og gi plagget et lett trykk, så står navnet i plagget. Kjempeenkelt, og holder ca 30 vask før et nytt trykk skal på. Jeg har hatt mine et halvt års tid, og har brukt det på alt av barnehagetøy til ungene. Enkel å bruke og har ikke blitt tørrere i stempelet.

Som tidligere nevnt er det altså to heldige vinnere i dag, som får velge hver sitt valgfrie stempel. Alt du trenger å gjøre for å være med i konkurransen er å legge igjen en hyggelig kommentar under dette blogginnlegget og følge bloggens facebookside Monicas liv. Vinneren trekkes den 22. desember og publiseres på facebooksiden, så følg med der!

Ha en fin tredje søndag i advent <3

11 Comments:

 1. Ønsker meg et sånt. Så lei av klistrelapper som ramler av!

 2. Hadde vært kjekt å ha. Det er jobb det å mærke klær til to barn?

 3. Jeg ønsker meg et sånt. Er hekta på å merke klær, og den hadde gjort det enklere ..

 4. Hadde vært kjekt med stempel. God jul Monica ?

 5. God jul ❤️ Stempel hadde vært tipp topp

 6. Å den hadde vært kjekk å ha i hus. Mye klær som må merkes og de klistremerkene ser jeg at de ofte går av i vask. Finner dem i maskina eller på andre klær som ikke skal merkes

 7. Den hadde vært super julegave på forskudd

 8. Ja takk – høres praktisk ut!! ??

 9. Det hadde vært helt supert med et sånt stempel! God adventstid videre til deg og familien?

 10. Den var kjekk! Ja, til p havne på lista!

 11. Ja det virker helt supert å ha til Joel og Nora?❤

Legg inn en kommentar