Høy på julestemning!

For noen konserter vi leverte på søndag! Jeg går fortsatt rundt i «julerus» og er høy på julestemning etter å ha få være en del av julekonserten «Fra hjerte til hjerte»!

Allerede i sommer begynte arrangørene bak konserten (mor og datter) å planlegge sanger, musikere, tema og alt som skulle være med for å skape perfekt julestemning. Med seg har de hatt mange flinke folk som har stilt opp og ville delta, og jeg var så heldig å få være med på tre av låtene der jeg spilte fløyte. øvelser kom og øvelser gikk, generalprøva kom og på søndag var det klart for to julekonsert. Første konsert var fylt til randen og mer til, og med nesten full sal på andre konsert også må vi si oss veldig fornøyd.

Det er lenge siden jeg har vært med i en oppsetning så planlagt og som vekker å mye følelser og gir så mye julestemning! Fordi jeg var med på tre låter, fikk jeg mulighet til å sitte i salen og se resten av konserten hele to ganger, og det var ikke bare jeg som måtte tørke tårer når sangere og musikere spilte så vakkert, så vakkert! Jeg fikk rett og slett et kick av å stå på scenen, og er så glad for at jeg fikk være en del av dette.

Nå har jeg masser av julestemning og skal bare nyte de siste dagene før jul 🙂

One Comment:

  1. Snakk om julestemning på høyt nivå! Jeg visste ikke at du synger også! Skulle gjerne hørt deg! God jul, Monica!

Legg inn en kommentar