GIVEAWAY: fjerde søndag i advent

Det er (nesten) fjerde søndag i advent, og den fjerde gava i bloggens kalender skal deles ut. Juleaften kommer på fjerde søndag i advent, derfor kommer giveawayen i dag. Men først skal det fjerde lyset tennes.

Tenn lys !

Nå stråler alle de fire lys for ham

som elsker alt som lever, hver løve og hvert lam.

Tenn lys for himmelkongen som gjeterflokken så.

Nå møtes jord og himmel i barnet lagt på strå.

I dag kommer premien fra en samarbeidspartner dere som følger bloggen har lest litt om tidligere. Mitt favorittklesmerke (også lenge før jeg ble bloggvenn med dem) er me&i, fordi de har så mange kule, fargerike klær for barn. Jeg fortsetter som bloggvenn også neste sesong, og jeg gleder meg masse til kickoff i januar. Utover våren får jeg dele nyheter med dere og det blir så bra! I dag er det to barneplagg fra kolleksjonen deres som er premien, vinneren velger størrelse.

I denne luka er det tskjorta Dinos og tskjorta Soccer som er premien. Jeg har tidligere kjøpt begge to, Miriam har dinosaur-tskjorta og Jakob har den med fotball. Stoffene er fantastiske, og de sprelske fargene og mønstrene går like fint til gutt som til jente. Som alltid er det bare å legge igjen en hyggelig kommentar under blogginnlegget og like facebooksiden Monicas liv. Vinneren trekkes i romjula en gang og publiseres på bloggens facebookside.

Ha en fin helg!

10 Comments:

  1. vil gjerne delta ?

  2. Elsker me&i, så vil gjerne være med!!! ❤️ Fin giveaway!!

  3. Jeg vil gjerne vinne! Har aldri prøvd merke, men kunne gjerne tenkt meg å prøve ?

  4. Elsker denne premien her altså! Håper dere har en fin jul⛄️

  5. De var superfine! Ønsker gjerne å vinne?

  6. Vil gjerne delta og håper jeg vinner!

  7. Jeg er med <3 Ønsker meg dino t-skjorten til 2 åringen <3

  8. Ja. Dette hadde passet å vinne nå. Jeg er med.

  9. Jeg har et flott bonusbarnebarn som gjerne kunne fått en genser 😀

Legg inn en kommentar