Kvelden før kvelden

Lille julaften går mot slutten. Tenk i morgen er det allerede julaften! Har dere hatt en fin lille juleaften?

Vi er samlet i Bø hele gjengen på 13 stk, og dagen har blitt brukt til å dele ut de siste julegavene, aking for barna, avslapping og den årlige grøtfesten svigers har hvert år. Om jeg telte riktig var vi hele 20 stk til bords, med nissegrøt, rømmegrøt og deilig spekemat!

Nå nærmer det seg legging for barna, og når det er gjort, skal det fylles opp med gaver under treet, slik at det bugner i morgen når alle våkner. Julefilm og snacks er klart til kvelden, og så kan julaften bare komme. Jeg tar noen dager fri herfra, naturlig nok, og kommer tilbake i romjula når det passer seg sånn (og da skal også GIVEAWAYEN trekkes!).

GOD JUL!

2 Comments:

Legg inn en kommentar