Velkommen 2018

Vi er allerede noen dager inn i 2018, og etter en lang bloggpause er jeg tilbake. det er mye nytt og spennende 2018 bringer med seg, og jeg har i hvertfall 3 store ting jeg gleder meg til å dele med dere i år! Følg med på Monicas liv!

Jula har vært en tid for både avslapping og kos, masse tid med familie og venner, mye utetid, snø og brettspill. Julaften ble tilbragt med svigerfamilien på bildet over, 5 barn og 8 store. Full fart på julaften, masse gøy og barn som bare ble mer og mer gira utover kvelden, akkurat slik det skal være. Romjula var fylt med brettspill, utetid og da snøen kom, ble det også flere skiturer med Miriam og grillinger med familien.

Ei som var veldig fornøyd med gaven fra oss! Stor-jente-sykkel fra meg, Simon og Jakob!

Nyttårsaften feiret vi med et vennepar vi har feiret med de siste årene. Denne gangen ar vi i Kviteseid, og fikk med oss nyttårsraketter fra «halve bygda» etter at vi tidligere på kvelden hadde skutt opp noen mindre for ungene våre. Deilig mat, brettspill og gode venner er virkelig den perfekte start på et nytt år!

Hvordan har din jul vært? Har du noen nyttårsforsetter for det nye året?

 

8 Comments:

 1. linn // frubevershverdag som daglig leder i familein O.j.

  Godt nyttår og velkommen tilbake til bloggen ?
  Gleder meg til å følge dere i dette året også!

  Ser ut som dere har hatt en koselig jul ?

 2. Julen var faktisk relativt rolig, nyttårsaften likeså, nå er jeg proppet med energi som må ut!

  Godt nytt år til deg og dine!

 3. Julen var full av sjokolade og Ringenes Herre og masse andre filmer:)

  Godt nytt år til deg, gleder meg til å følge med på hva det er du skal i år 🙂

 4. Min jul ble litt rar i år, fordi to rimelig triste ting skjedde i løpet av høsten. Men jeg og Skogjenta klarte å ta tak i tide, og skapte oss vår egen, spesialdesignede jul helt på egne premisser i år. Vi ble hjemme alene, og lot resten av verden stresse ivei mens vi spiste sjokolade og så på Disney. Det ble en fantastisk fin jul, tross dårlige forutsetninger. 🙂

  Godt nyttår!! 🙂

Legg inn en kommentar