Modell for en dag

I dag har jeg og ungene tatt fra fra studier og barnehage og tilbragt hele dagen i Oslo. Der har vi vært så heldig å få være modeller for Sjarmtroll, slik vi også var i fjor vår. Vi var fornøyde sist, Sjarmtroll var fornøyde sist, og det resulterte i at vi be spurt på nytt. (Dette innlegget er ikke sponset av Sjarmtroll, det er noe vi har valgt å være med på helt frivillig).

En hel dag der Størstesnupp fikk skravla, leika og vist seg fram foran kameraet, mens Lillebror sang » bæ bæ lille lam» i bakgrunn på nesten alle videoene! De har fått testet ut nye produkter, vist fram nye design, og jeg har blitt filmet mens jeg har fortalt hvorfor jeg valgte å kjøpe deres magnetiske ukeplan for noen år siden og hva jeg liker med den. Jeg synes det er supert at de ønsker fornøyde kunder som deres modeller, da vises jo produktene på en ælig måte og hvordan de faktisk blir brukt!

Sjarmtroll sine nettsider og på facebooksiden ligger det bilder og videoer ute fra ungene var med i fjor, og man kan se bøkene og leikene der barn lærer gjennom leik. Snart kommer også de nye bildene og det gleder jeg meg til – lille store Miriam har nemlig vist at det selv 3åringer kan være med å skrive handlelister med tusj!

6 Comments:

  1. Så morsomt! 🙂 Og ja, enig med deg. Bra med ekte fornøyde kunder, istedenfor noe påklistra greier!

  2. Så gøy! Og klart slikt synes på kamera! Herlig opplevelse, kan jeg tenke meg!

Legg inn en kommentar