Forberedelser til den O`store BA-oppgava!

To av tre dager kurs gjennomført, og veldig fylt opp i hodet av tips og gode ideer til denne vårens BA-skriving!

De siste dagene har jeg sammen med ca 100 studenter sittet i forelesningsalen på Høgskolen og hatt kurs i ulike metoder man kan bruke til Bacheloropppgava! Lange, intense dager, men med masse nyttig innhold! Jeg er i gang med å lese pensum, har funnet problemstilling og tror jeg ligger greit an foreløpig, men det er jammen mye som skal gjøres.

Jeg gru-gleder meg til å ta fatt. Jeg skriver om noe jeg synes er superspennende innen pedagogikk, men samtidig er det mye arbeid. Både dager og kvelder framover fylles opp med lesing og forberedelser slik at jeg kan levere en tipp topp oppgave!

Ikke bare det! Som vikar på et par skoler i nærheten, har jeg nå fått tilbud om enda mer jobb, så jeg koser meg med å lage opplegg og undervise i klassene når jeg ikke har undervisning eller jobber med oppgaver selv. God trening, og veldig interessant!

Ett steg nærmere å bli ferdig utdanna lærer!

3 Comments:

  1. Jeg ønsker deg masse lykke til, men den jobben du har lagt igjen hele året vil betale seg nå!

  2. Jeg er misunnelig!!! 🙂 Jeg savner skolen, pleide å kose meg så med de store oppgavene. Lykke til, og kos deg! 🙂

Legg inn en kommentar