Overfør dine VHSer til DVD!


Har du mye videoer fra du var liten? Kanskje på kassett eller VHS som dine foreldre filma? Det har jeg, for pappa har filma meg og min søster fra vi var nyfødte og omtrent til vi flytta hjemmefra. Litt  satt på spissen, men likevel. Det er mange timer film, minner vi ikke hadde hatt om ikke pappa hadde filma alt vi har gjort, fått til, mestra og fått være med på opp igjennom. All denne videoen har ligget på kassetter som pappa la over på VHS. Mine yngste lesere på bloggen har vel knapt hørt om VHS, for selv jeg var ikke store jenta da DVD kom for å bli.

Å overføre videoer fra VHS eller videobånd/smalfilm over på DVD eller USB må man dersom man vil ta vare på disse verdifulle minnene. Det er ikke hvem som helst som gjør det, og jeg som er så teknisk ubrukelig, har ikke en gang giddet å prøve selv. Men et sted man kan få gjort det, er på BGAminner.no. Du kan velge å bestille på nett eller å besøke dem i butikken i Oslo.  Så og si alle formater og modeller tas i mot, og klikker du deg inn på lenkene over, kan du lese mer om dette samt se prisoverslag.

Hvert år har BGAminner mer enn 10 000 kunder, så de har god erfaring med overføring til USB/DVD. Så samle sammen dine minner, skriv ned ei liste med titler og les disse forberedelsene, så er det bare å sende inn og få dine fineste minner tilbake på DVD.

Jeg er i hvertfall svært glad for at jeg har alle timene med film fra jeg var lita på DVD. Til glede for meg, for mine barn og for framtiden, å kunne vise levende bilder og huske alt jeg har fått være med på.

4 Comments:

  1. Ja, godt poeng. Ikke bare for oss, men også for våre barn!

  2. Åh dette var egentlig veldig lurt, det er jo umulig å få tak i vhs spiller nå om dagen.

  3. Tommel opp for å bevare minner for flere generasjoner ??

  4. Veldig smart! I hvert fall om man kan legge det i en sky for da er man sikret om det skulle brenne hjemme f.eks.

Legg inn en kommentar