Bursdagsfest

4 X hurra for den flotteste jenta i verden! Det har nesten vært feiring tre dager til ende for vår skjønne fireåring, for ikke nok med bursdag på fredag, vi hadde to selskap på lørdag, og i dag har vi vært ute og aka med «halve selskapet»!

Mange barn kom i selskapet, da barnehagen de går i er så liten at den ikke er aldersdelt. På tvers av kjønn og alder koser ungene seg sammen, så hele 18 barn + foreldre tok turen til barneselskapet. Pølser til alle, og kaker, gele, cupcakes og pikekyss stod på menyen, Vi fikk låne barnahagelokalene, så alle fikk god plass, og hadde mye gøy å leike med.

Hele uke har vært fylt av kurs på skolen og jobb, så at jeg hadde fått tilsendt en stor boks med festartikler fra festibox.no. I tillegg til alt av papptallerkner, bestikk, plastduker, vimpler, tuter, masker, kakestativ, hatter og ballonger, var det også pinjataer oppi esken! Utrolig kjekt å få alt i samme sett, som Miriam valgte skulle være prinsesse. Superenkelt å få opp alt, og bare å samle sammen og hive etterpå. Veldig lettvint, og særlig når man ikke feirer hjemme!

Navneballongene og tallet er bestilt på eBay.

Miriam ønska seg prinsessekake, men da jeg ikke hadde mer tid enn noen timer på fredag til å ordne alt, ble det rosekake med rosa perler, vimpler og lys. Og da vi fikk på en fontene i tillegg, ble det stor jubel da vi kom syngende på bursdagssangen inn i lokalet.

Mot slutten hadde vi fylt pinjataen med godteposer, og det geniale med disse, var at i stedet for å la 18 2-5-åringer slå vilt rundt seg med balltre på pinjata, var det festa 6 snorer i hver av pinjataene, og da alle barna dro i snorene falt godteriet ut! Anbefales!

Etter barnebursdagen, tok vi en kjapp opprydding, og så var det klart for neste bursdagsselskap! Vi hadde nemlig invitert til familieselskap samme ettermiddag, så bare en times tid etter forrige var slutt, var lokalet fylt med 16 mennesker. Med besteforeldre, tanter, onkler, søskenbarn og noen venner som er som familie, ble det ny pølsefest og kakeresteparty i flere timer. Og siden det var så mye annet stæsj til barna, ble maskene og hattene delt ut til de voksne, med beskjed om at de måtte på for å få kake ;P

Vellykka feiring, og både store og små var slitne. Gavene testes ut litt etter litt, og dagen i dag har vi rett og slett trengt til å slappe av og komme oss. Og selvfølgelig teste de nye skia!

Håper du også har hatt en flott helg!

2 Comments:

  1. For noen flotte bilder av deres fantastiske jente, hun stråler virkelig!

    Og en kjapp kake…. for deg, kanskje? Jeg ble matt bare jeg så den, så deilig ut!!!

Legg inn en kommentar