Nyttårsforsett!

Okei, så er vi kommet et stykke ut i januar, men nyttårsforsett er aldri for seint, er det vel? Jeg har egentlig tenkt at nyttårsforsett er for de som ikke kan klare å slutte med noe eller forbedre noe i dag , men egentlig så er det jo bare en veldig god grunn til å bli en bedre versjon av seg selv.

Tidligere har jeg tenkt at det eneste med nyåret er at jeg skal fortsette og prøve mitt beste hele tiden. Men så er det en gang sånn, at uten mål kommer man jo ingen vei om man skal endre noe. Så derfor har jeg i år skrevet ned noen ting jeg skal tenke litt ekstra på.

 

  1. Være mer ute med barna. Da vi bodde i Kragerø hadde vi som mål å være ute med barna og finne på noe gøy minst en dag i uka. Det har vi ikke klart like godt her, men det ønsker jeg å få til igjen. Ta en skitur, sykkeltur, ut og leike i skolen, på fisketur, ta med forstørrelsesglass og se på insekter, sove i telt. Ja, hva som helst, bare være enda mer ute enn vi er!
  2. Glede andre. Rett og slett fordi det å gi ros gjør en glad selv, og fordi det er så hyggelig å få det selv. Og her må jeg si mannen min er et godt forbilde. Nesten hver morgen når jeg har reist på jobb/skolen, får jeg en koselig melding med ”lykke til, ha en fin dag” eller noe liknende. Og for min del innebærer å glede andre blant annet å bake og gi til folk jeg er glad i.
  3. Sunnere kosthold. Jada, alle har denne som sitt mål. Når det gjelder mat, tror jeg jeg spiser ganske riktig mat og mengde, men jeg må skjerpe meg når det gjelder å spise regelmessig, og dessuten drikker jeg nok litt mer sukkerholdig drikke enn jeg burde. Både brus i helgene og appelsinjuice til hverdags.
  4. Bli ryddigere. Det er nok dette punktet jeg har mest å gå på. Jeg vil påstå jeg er en ganske kreativ person, og har ofte 1000 ideer i hodet på en gang, derfor skal jeg ”bare ordne noe først”. I kombinasjon med å være distrè er ikke det så praktisk, men med min glede over å skrive lister og lage skjemaer, tror jeg absolutt jeg skal klare å forbedre meg på dette punktet.

Har du noen nyttårsforsett i år?

6 Comments:

  1. Jage kreftfanden på dør, lese mer bøker og blogge mer. Skulle nok hatt et par av dine punkter også, men det tar jeg neste år?

  2. Jeg skal høyne vibrasjonene i år. Gjøre det mer av det som gjør meg levende, basically. 🙂

  3. leve, ikke bare overleve.ingen vet hvor lenge vi er her, jeg vil heller angre på noe jeg faktisk har gjort!

Legg inn en kommentar