Hva med litt maskinell ryddehjelp?

 

Noen som er enig med meg at husarbeid er K.J.E.D.E.L.I.G? Altså, det må gjøre, og det må gjøres ofte. Jeg syntes det var stress allerede før jeg fikk barn, men nå flyter det leiker overalt! Eldstesnupp er som meg – alltid 100 prosjekter på en gang, og minstemann har en forkjærlighet for å låne sko, så sko i alle former og fasonger ligger strødd utover. SÅ snart uner er i seng er det opprydding, vasking og ikke minst støvsuging. Hadde det ikke vært kjekt med noen som kunne gjøre jobben for deg?

Da vi bodde i Kragerø og hadde et hus tre ganger så stort som nå, hadde vi en robotstøvsuger. Bare vi rydda unna på gulvet, satte stoler opp på bordet og slikt, susa den rundt og gjorde jobben for oss. Jammen et praktisk hjepemiddel, og en slik en burde vi hatt nå! På Roboteksperten.no får man robotstøvsugere i mange merker og prisklasser. På nettsiden krysser du av for hva som er viktig for deg når det gjelder roboten, det være lydnivå, ladetid eller kjøretid.

Eller hva med en robotgrassklipper? Gresset må tas ofte gjennom sommeren, men ved å sette opp en robotgressklipper slipper du tenke mer på den jobben. Jeg kjenner til mange som har det og som er veldig fornøyd med å slippe de timene bak en tung masking. Bare marker opp hvor roboten skal gå, og den holder seg innenfor linjene. Så kan du bruke sommeren på det DU vil!

 

I 10 år har Roboteksperten hatt gressklipperroboter, gulvvaskerroboter og støvsugerroboter som sitt spesialfelt. De har dessuten gode vilkår:

Alltid 365 dagers angrerett  Gratis levering ved kjøp over 500 kr

Autorisert verksted  Offisiell forhandler

Rask og sikker levering  Kryptert, sikker betaling

Jeg tror kanskje vi må få oss en sånn robotstøvsuger igjen!

Har du brukt noe slikt hjelpemidler før?

4 Comments:

  1. Har aldri hatt… men jeg begynner virkelig virkelig virkelig å få lyst på en! 🙂

  2. Aldri hatt jeg heller, men alle skryter jo så fælt av disse robotene!!!

  3. Hadde jeg hatt gress så hadde jeg skaffa sånn flyfille tvert!

  4. Har aldri hatt, men jeg skulle gjerne hatt en som både støvsugde og som vasket etter på. Tenk å komme hjem til nyvasket hus,

Legg inn en kommentar