Kreativ uke!

Monica gjør ting ho ikke kan!
Denna uka har KH-klassen samlingsuke på Notodden, og hele uka går til kreative prosjekter. Det passer meg midt i blinken, så uka skal fylles med spennende praktiske kunst&håndverksoppgaver, mye gøy med en veldig fin klasse og skravling. Ja, for med slike gøyale praktiske oppgaver blir det tid til mye sosialt samtidig!

Etter to dager med leire, har jeg (og resten av klassa) laget hver vår 30cm høye korsanger i leire. Denne har tørket og blitt malt, og nå må vi vente noen dager før disse kan brennes og den egentlige fargen kommer fram. Leire er gøy dere! De to neste dagene er det tresløyd som står på programmet, og både kakepinne og tresleiv skal lages. Fra stor bjørkekubbe vi selv kløyver, til ferdig finpussa sleiv. Jeg kan veldig lite om det, så jeg gleder meg til mer praktisk kreativitet. Og på fredag kommer det jeg gleder meg aller mest til! Da er det nemlig søm hele dagen, og et forkle skal sys.

Jeg har vel sjeldent følt meg mer hjemme på skolen enn jeg gjør i akkurat kunst&håndverksfaget, og så mye nytt og spennende jeg får ta del i! Jeg gleder meg til resten av uka!

Hva var ditt favorittfag på skolen?

2 Comments:

  1. Mitt favorittfag var kjøkken og gym!

    Fantastisk når man finner hylla si!

  2. Oj, så fin!
    Ja, du er i ditt rette element nå!

    Språk var mine yndlingsfag på skolen. For en evighet siden ,..

Legg inn en kommentar