Ufrivillig husmorferie!

Helt ufrivillig er det vel ikke, jeg har vel mer rømt huset! Med to små barn i barnehage er sjukdom noe man ikke kommer unna. Denne gangen har ett av barna fått vannkopper, og det er en barnesjukdom jeg aldri fikk som barn! Jeg har hørt man kan bli kjempesjuk dersom man får vannkopper som voksen, så jeg har rømt til mamma og pappa i helgja, i håp om å slippe unna vannkoppene. Ungene og Simon koser seg i Bø med aking og grilling og besteforeldrekos, mens jeg er på
«hotell mamma&pappa».

Flere som kjenner seg igjen i det? Det beste med å bli voksen må være å komme hjem til mamma og pappa, og bli stelt med, få ferdig mat og bare slappe av. jeg har fått kost meg noen timer bak symaskina, både med skoleoppgave (forkle) og noe jeg har sydd til mamma. Begge deler har jeg tatt bilde av, slik at jeg kan lage DIY-innlegg og dele med dere fine lesere seinere om noen ønsker. Jeg og mamma har dessuten kosa oss på kjøkkenet sammen, sjokoladekjeks er laga og snart skal vi lage makroner sammen. Helgekos med andre ord!

Hvordan har din helg vært?

6 Comments:

 1. Du er så flink!!!!

  Denne helgen er tilbragt med UKM for min del, skikkelig gøy!

  Gleder meg til DIY!

 2. Gleder meg også til DIY. Og ja, Hotell Mamma&Pappa er et fantastisk sted. Ting går liksom så magisk av seg selv der, uten at man behøver å gjøre så mye. 🙂

  • Så bra! det kommer så snart bilder er lagt inn og teksten skrevet =)
   ja! Sove lenge, få ferdig middag, hotell mamma&pappa er det beste hotellet =)

 3. Så kos. Håper du slipper vannkopper da. Smitter vel mest i det de bryter ut. ?

Legg inn en kommentar