4 blir 5 ♥

En stor stor glede skal i dag deles. Vår fine familie på fire skal nemlig bli til fem! Jeg er gravid for tredje gang, og etter å ha vært på ultralyd i går, har vi nå fått vite kjønnet! Jeg har vært «stor som en hval» i lang tid, så det er mange rundt oss som veit det, men nå som jeg straks er halvveis og vi veit kjønnet, er det på tide å gå offentlig med det. Det har nemlig ikke vært lett å holde skjult!

Jakob bare peker på magen og sier «babiii» uten å skjønne så mye mer. Men vi spurte Miriam Elise om ho ønsket seg lillebror eller lillesøster. Svaret kom klokkeklart: » lillsesøster vel, jeg har jo lillebror fra før!»

Og jammen fikk ho ikke rett – i magen bor det nemlig ei prinsesse, og i juli kommer den vesle snuppa til verden <3

Vi gleder oss sånn <3

Følg meg gjerne videre på veien ved å klikke liker på facebooksiden Monicas liv !

6 Comments:

  1. gratulerer! 🙂

  2. En liten prinsesse, så stas!

    En herlig familie på fem!

  3. Linn // frubever

    ❣️
    Så stas med en liten prinsesse til!

Legg inn en kommentar