Kolleksjonsslipp SS18!

Vi er allerede over ei uke ut i februar, og for rundt tre ukers tid siden, slapp me&i sinn nye vår-og-sommer-kolleksjon. Det er fire år siden jeg oppdaget merket og snart to år siden jeg startet samarbeidet med de her på bloggen, og mine favoritter alltid å finne i vårkolleksjonen. Denne gangen er intet unntak! Friske farger, behagelige kjoler og stilige bukser, og ikke minst herlige fargerike barneklær!

Jeg har klikket hjem mine favoritter, og selv om jeg helst ikke kler Miriam i rosa og Jakob i blått, kunne jeg ikke annet enn å falle for disse matchende settene! Altså, små vaskebjørner på en rosa tunika – Miriam ble like begeistra som meg og svingte seg rundt på gulvet som om det var en ballkjole ho fikk på. Jeg bestilte den en størrelse for stor, slik at den er kjole i år og tunika neste år, og den sitter kjempefint! Det lyseblå settet har samme trykk og er bare helt nydelig! Dessverre gikk bodyen «bare» til to år, og det bli for lite for vår lange Jakob, men buksa er fantastisk. Plysj med justerbar kant i livet gjør atbuksa både er behagelig og passer lenge. Barneklærne er dessuten i økologisk bomull og er merket med «spikey«, deres økologiske pinnsvin!

Jeg går helst i kjole. Hele året, uansett vær. Og når det da er lommer i kjolen, ja da MÅ jeg bare ha den. Både jeg og de to andre me&i-bloggerne Louise og Kristine falt for kjolen og alle bestilte den hjem. På deres blogger kan dere se at denne kjolen passer alle aldre og kroppsfasonger. God stretch, båthals og lommer med god plass til telefon/nøkler/annet du må ha med deg. Kjolen er ganske stor i størrelsen, selv med babymagen min var størrelse S mer enn stor nok! På bildene under har jeg på meg ei deilig strikkejakke (også den med lommer – såklart!) som ikke bare matcher kjolen, meg også nesten alt annet da den er sort. Det beste med jakka er den «formelle halsen» som kan minne om ei dressjakke.

jeg har to favoritter til, men de tenkte jeg å kjøpe når jeg seinere i vår skal ha et homeparty her hjemme. Og apropos det – det er ikke mange selgere (og særlig ikke her i Telemark), så om du kunne tenke deg å være selger, reise rundt og vise fram deilig klær man ikke får i butikk og ha en ekstrainntekt/ en jobb der du selv kan bestemme arbeidsmengden, kan du se mer her eller si ifra til meg, så kan jeg videreformidle kontakt! Kanskje kan nettopp du komme hjem til meg og holde party i løpet av våren?

Legg inn en kommentar