Gravidoppdatering: uke 20!

20 uker og halvveis i svangerskapet! Dette svangerskapet har skilt seg veldig ut fra de to andre, som har vært veldig enkle. Denne gangen har det dessverre vært mye vondt, redsel og tett oppfølging, men det ser heldigvis ut til å gå bedre! Her er en liten oppdatering fra uke 20:

Termindato: 02.07.18

Svangerskapsstatus: 20 uker

Formen:

Babyen: ca 325 g, ca 25 cm lang. Begynner å få søvnfaser, sover når mor er i aktivitet, våkner når mor ligger stille. Øyenbryna begynner å formes.

Liv i magen: Masse! Særlig etter måltider eller jeg hører på musikk. Og kanskje aller mest ved søte drikker. Kjenner mye liv gjennom hele dagen – det er så koselig! Har kjent det inni magen siden uke 15+5 og utenpå siden uke 19.

Kjønn på baby: Jente <3

Ukens cravings: Har ikke hatt noen cravings til nå, men salt mat og vørterøl går det en del av

Nattesøvn: Når jeg først sovner, sover jeg som en stein!

Graviditetshumør: Bra! Så lenge formen er bra.

Vektøkning: ca 1,5 kg

Tanker rundt fødselen: Jeg grugleder meg! Jeg har født veldig raskt de andre gangene, så det jeg gruer for, er at fødselen skal starte hjemme og at jeg ikke rekker fram til sjukehuset. Men ellers bare gleder jeg meg, å sette nytt liv til verden er fantastisk!

Vil du følge med videre, så se facebooksiden Monicas liv!

3 Comments:

  1. Tiden flyyyyr!
    Gleder meg til å følge deg i siste halvdel og ❣️

  2. Tenk at du skal ha enda en liten snuppek, heldige dere!

Legg inn en kommentar