Hjemmeeksamen – bedre sent enn aldri!

 

Og slik har altså min dag vært. Jeg er i gang med siste PEL-eksamen på hele studiet mitt, og er veldig klar for å både gjennomføre den og ikke minst bli ferdig med den.

Eksamen ble egentlig utdelt på fredag, men jeg har vært så sjuk i helgja, at det var ikke sjanse for meg å klare å gjøre no. Jeg har derfor fått to dager ekstra tid pga akutt sjukdom, så først i dag har jeg kommet meg opp av senga og satt meg til. Oppgava ser veldig spennende ut, temaet i denne siste pedagogikk er nemlig sosiale medier!

De neste dagene blir derfor bak skjermen, skrivende på eksamen. Det skal bli godt å bli ferdig med denne, da er det Bacheloroppgava som gjenstår før jeg er ferdig som grunnskolelærer!

Liker/likte du å studere?

2 Comments:

  1. Lykke til, og god bedring videre 🙂

Legg inn en kommentar