Hobby og inntekt i ett – noe for deg?

Har du noen gang tenkt det hadde vært kjekt med en ekstra inntekt, der du kan jobbe så mye det passer deg, og på de tidspunktene det passer deg best? Eller kanskje du har en selger i magen og er interessert i mote.

Da jeg først ble kjent med me&i syntes jeg det virket interessant å være selger, men da jeg både studerte og var gravid med Miriam på det tidspunket, var det ingen mulighet for meg å starte opp.

me&i er ikke ukjent for dere som har fulgt meg en stund, og nå er det slik at det i Norge gjerne skulle vært flere selgere. Jeg skal ha et party til uka, og ho som holder partyet kjører et stykke for å komme hit, så om du bor i området (Telemark), er du garantert en stor kundekrets, da jeg kjenner mange som pleier å ha me&i-party rundt om! Også ellers er det mange steder som ikke har en selger, noe som gjør at du er garantert mange homepartyer og få nye bekjentskaper.

 

Jeg har spurt de som har hatt party her tidligere hvorfor de har valgt å jobbe som selgere.

» Det var en ekstrainntekt som er bare MIN»
«Jeg får oppatert garderoben uten å bruke mye tid og krefter på shopping»
og den beste av dem alle
«god grunn til å la mannen ta seg av legginga av barna»

Som blogg-venn med me&i har jeg nå fått lov til å dele ut et gode til deg som ønsker å være selger. Klikk deg inn HER for å lese mer og eventuelt registrere deg. I tillegg til å leie kolleksjonen for 1900 (du sparer flere tusenlapper på det!) FÅR du en valgfri overdel (genser eller kjole) fra vårens kolleksjon, slik at outfitet er klart til du holder ditt første party. Bare si ifra når du melder interesse som selger at du har fått tips fra meg (Monica BJ eller bloggadresse), så får du fordelene =)

Høres det interessant ut? Meld deg som interessert, eller si ifra til meg, så skal jeg sette deg i kontakt med en av de norske lederne som kan svare mer utfyllende på spørsmål du måtte ha.
Kampanjen gjelder fra i dag, 21.02-22.03!

Min favoritt hittil denne vårsesongen. Deilig stretchy kjole med lommer. Og god plass til babymagen 😉

 

2 Comments:

  1. Hadde jeg bare hatt fritid … klærne ser jo kjempefine ut! Og de kjolen kledde du!

Legg inn en kommentar