Nytt i spisestua

Leiligheten vi bor i er ganske mye mindre enn huset vi hadde før, og siden vi leier er det ikke mye vi gjør av oppgradering. Men interiøret kan alltids endres eller fornyes, og nå har vi endelig fått somla oss til å få et teppe i spisestua! Det gjorde altså så mye med rommet, og vi er fornøyde. Egentlig tror jeg jeg kan si at vi er fornøyde alle fire, for selv minstemann satte seg fornøyd ned med bamsen og ville kose, det er så bløtt og godt.

Teppet er av merket Marshall fra Kilands (Sponset) og er hele 190×230. Jeg har lite peiling på tepper og det hjelper meg lite å gå i en butikk hvor jeg skal leite etter det perfekte teppet. På nettside kunne jeg og Simon sitte i ro og fred og finne det rette teppet som kunne passe i spisestua. For vår del var det viktigste at det var flere farger (= skjuler bøss og støv…), at det var mjukt å gå på og ikke minst at vi kan vaske det selv! For med teppe under spisebordet som vi bruker mange ganger om dagen, blir det jammen mye gris fra ungene, og da er det kjekt å ikke velge et teppe som krever rens!

Kilands har tepper i alle former og farger og størrelser. Og ikke minst i alle mulige materialer. Blant annet har de et kjempeutvalg når det gjelder tepper til barnerom. Begge ungene har hvert sitt teppe på rommet, men når nummer tre melder sin ankomst og får eget rom, tror jeg vi skal leite gjennom på siden og finne noe lekkert som passer hennes rom også. Med rask levering, åpent kjøp og gratis retur – veldig kjekt!

Er du glad i å handle på nett?

 

6 Comments:

 1. Vi har aldri hatt teppe i nærheten av spisegruppen. Blir jo så mye søl der. Men jeg ser jo nå at det vil jo spare gulvet endel for slitasje, OG at mange glass og tallerkner som faller på gulvet kanskje blir spart og ikke knuser. Knuste et glass her senest i dag faktisk!

  I fremtiden, når vi får nytt gulv som jeg vil ta vare på, skal jeg ha teppe under spisegruppen. Det er jo fint! Det avgrenser også området, samt at det reduserer støy. Det blir mye støy av stoler som dras fem og tilbake kan jeg love!

  Teppe så veldig deilig ut!

 2. Vi har heller ikke teppe i stuen, og det kan du tro jeg angret bittert på da jeg fløy skikkelig på trynet og slo meg forderva her på stuegulvet for halvannen uke siden. Fortsatt vondt som fy!
  Det sparer gulvet og det blir lunere, men under spisegruppen blir det mye søl.
  Under stuebordet kunne vi jo hatt et teppe.
  Tar en titt på nettsiden?

 3. Kjempefint teppe!
  Kilands har masse fint og det bestem de har i alle prisklasser!

  Vi har heller ikke teppe under spisebordet/spisestuen, men har vurdert sånn plastmatte (typisk du har under kontorpulten din.) under der de minste sitter å spiser. Har sett flere som har det,

 4. Jeg har enda minde leilighet, men ikke teppe under bordet. Men jeg har ved sofaen, og på jenterommet har vi en stor god matte. Jeg synes inntrykket er så mykt og fint!

 5. Jeg kunne godt tenke meg teppe under penspisestuen vår. Tror det hadde gjort en del med rommet <3

 6. Vi har ikke tepper, vi. Her er det allergi i huset og en som mener at tepper er bare i veien,- og at vi kan falle i de 😀 Derfor er det teppeløst, selv om jeg synes at det luner 😀

Legg inn en kommentar