Ukessjef for Sjarmtroll! ( med giveaway)

Skjønte du ikke overskriften sa du? Nei, da skal jeg forklare litt nøyere. Denne uka her har jeg nemlig fått lov til å gjøre noe ganske spennende, og som det har vært gøy å få lov til å være med på. Jeg har nemlig blitt spurt om og takka ja til å ta over Instagramkontoen for firmaet Sjarmtroll!

At det jeg gjør det er ingen form for sponsing/samarbeid eller slikt med bloggen, bare så jeg får nevnt det først. Det er rett og slett at jeg har vært fan av produktene deres i lang tid, og de to siste årene har jeg og ungene fått være modeller når de har tatt inn nye produkter. Denne uka er gründerne Eva og Anja på fabrikkbesøk og for å se på nye produkter, og da ønsket de noen de veit liker produktene til å dele. Sjarmtroll synes det er viktig å vise at «vanlige mennesker» (Altså ikke innleide modeller) forteller hvorfor vi velger å bruke produktene deres, og da er det veldig stas å bli spurt!

Denne uka deler jeg derfor mine favoritter på Instagram (@sjarmtroll.no), både i form av videoer og bilder her hjemmefra, som viser hvordan vi bruker produktene. Nå er det dessuten komme en giveaway på min private instagram (@monicabj92), og på facebooksiden Monicas liv, så klikk deg inn derom du vil delta!

Spennende er det i hvertfall, å få lov til å stå bak en del av publiseringa i sosiale medier denna uka!

7 Comments:

 1. Så spennende! Og vi som elsker sjarmtroll sine produkter gleder oss selvsagt til giveaway?

 2. Så gøy!

  Gratulerer!

  Og flott av Sjarmtroll og tenke litt lenger enn vanlig markedsføring. Vanlige mennesker er best!

  • Ja ikke sant! Veldig fint at fornøyde kunder kan få vise fram hvordan produktene brukes =)
   Synes det er stas å få være en del av det =)

 3. Ahhh, det vil jeg følge med på! Takk for tips!

 4. Gratulerer som sjarmtrollsjef!
  Moro!

  Har aldri prøvd noen av produktene deres, men vil gjerne prøve! Jeg skal delta ??

Legg inn en kommentar