Jentekveld og homeparty

Helt siden i 2013 har jeg vært på homepartyer der en fra me&i har kommet og vist fram sesongens kolleksjon av fargerike klær til barn og kvinner. Det har vært både sosialt med fine folk, mat og skravling, og vi har vært en jentegjeng som har fått muligheten til å prøve fine klær hjemme i vår egen stue. Fra våren 2016 har jeg derfor invitert en gjeng hjem til meg for å ha et slikt party, og for et par uker siden var det klart for å samles igjen.

For meg som elsker å bake er jo det en super anledning til å få baka opp litt og dele med andre. De som følger bakesiden min Monicake har sett bildene allerede, men for dere andre er dette en vegansk (uten melk og egg), glutenfri rullekake, vaniljemuffins med sjokoladekrem og (skjeve) makroner med sjokoladekrem. 7 jenter fylte stua, skravla og spiste, mens herlige Kathrine viste fram vårens kolleksjon. Jeg har jo allerede vist mine favoritter fra tidligere i år, men jeg har ikke prøvd de før og dessuten har det kommet et nyhetsslipp i mellomtiden!

Kathrine skled rett inn i gjengen vår, og prøvde på hvert eneste plagg før vi etter hvert kastet oss over. Nye favoritter er plukket ut, og 3 av dem er i posten på veg til meg nå. Dots dress, Favourite pants og Magic pants. Sistnevnte er virkelige magiske også, jeg har en i grønn fra en tidligere kolleksjon, og den er sååå god! Denne gangen er den en vertinnegave. Ja, for alle som vil invitere en gjeng til jentekveld FÅR nemlig et av plaggene blant vertinnegavene.

Slike kvelder er så koselig, og selv etter at Katrine måtte reise, ble resten sittende utover kvelden og kose oss sammen. om du vil ha et slikt homeparty kan du lese mer om det HER, og kunne du tenke deg å være selger, har jeg skrevet et innlegg om det HER (der du får en ekstra gave om du sier fra at du har lest om me&i her på bloggen), eller på deres egen hejmmeside HER.

Er du glad i slike jentekvelder? Hva synes du om klærne?

 

7 Comments:

 1. Dots dressen ser veldig fin ut?

 2. Masse fine klær!
  Jeg har fortsatt tilgode å prøve noe fra Me&I, vet jo der jentene skryter av merket.
  Sånne jentkvelder er geniale, spør du meg!

  • Vedlig koselige jentekvelder =) Invitert til et party til høsten igjen, så får du sett klærne og hatt en sosial kveld =) Og de har så mange skjønne barneplagg!

  • Jeg bor i Østfold og er selger Linn, så bare å ta kontakt om du har lyst til å være vertinne for et me&i party 😉

 3. Jeg elsker slike kombinasjoner av sosialisering og noe praktisk. Legg på kake så kommer jeg garantert!

Legg inn en kommentar