Fredagskos, helgeplaner og giveaway!

Fredag – er det ikke deilig? Jeg er i hvertfall veldig klar for helg nå kjenner jeg. Det har vært en lang og veldig innholdsrik uke, avsluttet med to planleggingsdager med masse nytt og spennende! I løpet av planleggingsdagene har jeg strikket opp litt sokker til ungene, og etter å ha blitt introdusert for noe fantastisk deilig snacks, er det nettopp det på bildet over jeg fyller fredagen med. Og mannen og litt tv-titting da!

Siden formen min ikke er helt på topp, er planen å ha litt påskeverksted her i morgen. Her har det blitt kjøpt inn maling, pensler og lissom-egg som ungene kan male, og ellers har jeg funnet litt aktiviteter for barn på pinterest. Jeg håper også at vi får begynt å plante litt grønnsaker med ungene i løpet av helgja, slik vi pleier å gjør hver vår. Det er deilig med slike hjemmehelger i blant!

Minner om en giveaway jeg har gående på bloggens facebookside Monicas liv og på instagram @monicabj92 . Det jeg deler ut er rett og slett mitt favorittprodukt blant Sjarmtroll sine produkter – en ukeplan til å henge på kjøleskapet! Jeg kjøpte min for to år siden og den har vært i daglig bruk siden, så ei slik tavle anbefaler jeg!

Hva er dine planer for helgja?

2 Comments:

  1. Vi har støttet Vilde på nysirkus, og jeg skal bake og gå en tur i sola i dag!

Legg inn en kommentar