Påskeverksted og skiturer

Har har hatt ei fin helg?
Vi har hatt en koselig hjemmehelg, med påskeverksted og skiturer. Det er ikke mange dagene igjen til påske, og selv om vi ikke pleier å  pynte med så mye anna enn det ungene lager i barnehagen, hadde Simon kjøpt inn noen hobbysett til maling av egg.

Jakob har bare fått bruke vannmaling før, så da han skjønte at de begge skulle få sitte i trusa og male med ordentlig maling var det spennende å sjekke konsistensen! Heldigvis gikk ingenting i munn, og egget han malte ble så fint så. Nå henger de til tørk og er klare til å pyntes med.

Måtte bare ta bilde av malingsboksene deres etter de var ferdige. Dere klarer vel å se hvilken som var Miriam Elises og hvilken som var Jakobs 😛

Formen min har ikke vært god i helgja, så planen om planting av litt grønnsaker gikk ut. Miriam Elise og Simon har derfor vært på skiturer i helga i stedet, og for en skiløper vi har i hus! Perfekt vintervær (til tross for at det er vår) har det vært, så mange, mange kilometer er tilbakelagt for vesle Miriam, og enda ville ho gå lenger!
Håper på enda flere slike skiturer før sesongen er over!

Hva har du gjort i helgja?

 

4 Comments:

  1. Vi kjøpte samme egg, genialt! Lot guttene male (grise) og være kreative.
    Prøvde å lære de å blande farger, men endte med at alt ble samme gusje-fargen ☺️
    Ellers var vi på familiedag på skihytta. Koselig å være ute i skogen, ake og med hele utvida familien ?

  2. Så fine egg!!!!!

    Blande farger er en kunst. Hos oss er det kun Ida som får slikt til så det blir pent…

Legg inn en kommentar