Første påskehelg og vaffeldagen!

Ferietid altså! Det er bare første helgja i påska så langt, men vi har jammen rukket en del likevel. Høydepunktet for min del tror jeg må være dagens konsert, med et fantastisk bra barnekor som holdt påskemusikal i kirka i nabobygda. Det satte virkelig stemninga.

Men vi starta allerede på fredag, da vi dro rett fra barnehagen til svigers. Svigerinne hennes tre barn var også der, så vi fyllte huset og har hatt noen fine dager sammen.

Mine fine <3

Sammen med de eldste søskenbarna sine har Miriam fått være med å pynte til påske i huset. Det er tradisjon for svigers at barnebarna får stå på benken og pynte trosshasselen med julepynt eller påskepynt, og da de fikk reise ut på påskeegg-jakt etterpå var ikke gleden noe mindre. Både Jakob og minste-kusine fikk også, med smoothie og litt nonstop – gjett om det var stas!

På lørdag reiste hele gjengen på påskeverksted i Gullbring, og sammen med masse andre barn ble det laget den fineste påskepynten. Alt var lagt opp så fint, med ulike aktiviteter ved hvert bord, og en veileder på hvert sted som kunne vise barna. Miriam laget masse flott med Simon ved sin side, og jeg og Jakob laget litt sammen av det kan kunne klare. Se så konsentrert han er! Kjempestas med kanin og «tyttetyyyy» (kykkeliky – påskekylling)! Påskequiz og minikonsert falt i smak for de største, og selv om vaffeldagen egentlig er den 25. mars, tjuvstarta vi dagen før med vafler til lunsj.

Ja, for vi har faktisk en internasjonal vaffeldag, og en bakedag som feires må vi jo ta del i. Vafler i flere slag gikk ned på høykant hos alle sammen, og mette og fornøyde barn var tilbake i leik. Det er så koselig at alle 5 er ganske tett i alder, for de leiker så godt sammen og koser seg. I dag var vi, som sagt, på påskekonsert, og etter det ville Miriam ha en «hemmelighet med pappa». jeg og Jakob ble derfor sendt opp for å leike, og etter en stund ropte ho oss ned til muffins og barneTV.

Starten på påska ar vært toppers =)

Hva skal du i påska?

4 Comments:

  1. Jeg glemte faktisk å lage vafler på søndag!! Ble litt ivrig og guttene ville bake muffins. Så da ble det det istendfor!

    Så ut som dere hadde en fin start på påskeferien!
    Fortsatt godpåske til dere alle sammen og lykke til videre med magen ??

  2. Jeg elsker nystekte vafler!

    Så flott arrangement dere deltok på! De er kjempeflinke!

  3. Ja det var et kjempefint arrangement =) Må delta når det skjr slikt i nærområdet, så de fortsetter å arrangere slikt =)

Legg inn en kommentar