Etterlengta datenight <3

Noen ganger går ikke planene som tenkt. I går var en slik dag, men heldigvis endte den i en kjempefin datenight med mannen, noe det er en liten evighet siden vi har hatt!

Som kjent er ikke svangerskapet mitt så mye å skryte av, og etter en liten bekymringstelefon til føden i går, ønsket de meg inn så snart som mulig. Ungene var i hundre over å få overnatte hos Mommo&Moffen, så der var det bare glede over å skulle kjøre et stykke mens vi skulle sjekke om alt var i orden med Lillesøster. En sjekk roa både oss og legene, og jeg fikk heldigvis reise hjem igjen.

Når vi først hadde «barnevakt» og ungene sov søtt heime hos mine foreldre, benytta vi muligheten til å reise ut sammen, bare vi to. Det er veldig sjeldent vi gjør, og det er så godt å bare være oss to, ut og spise, skravle og ha det bra samme. Uten å måtte løpe etter barn eller svare på 100 spørsmål i timen fra de, men bare bruke tid med hverandre.

Selv om kvelden var tiltenkt noe helt annet enn ut å spise med min kjære, var det helt fantastisk å kunne avslutte dagen slik.

<3

Er dere flinke til å ha «datenights», enten hjemme eller ute?

6 Comments:

  1. Den pizzaen så god ut, og det er godt å høre at kvelden ble hyggeligere enn det i utgangspunktet kunne se ut som den skulle bli. 🙂

  2. Så koselig med Datenight!
    Et lite tips til andre småbarnsforeldre; ikke legg listen så høyt. Altså, her kan jeg knapt huske sist vi var ute på middag uten en av barna sovende i vognen ved siden av eller lignende.
    Men, vi har en regel: vi lager middag sammen etter barna har lagt seg en gang i uken. Skravler, koser oss og kanskje ser en film sammen. Anbefales. Et lite hverdagsbreak ?

    Det ser ut som om dere koste dere og det er det viktigste! God helg til dere og all lykke videre for svangerskapet ??

  3. godt å høre at alt er bra med lillesøster. Herlig med en kveld ute, jeg fikk lyst på pizza! Kos dere sammen!

Legg inn en kommentar