Strikkedilla og Instagram-oppdateringer!

Håndarbeid har jeg alltid elska, men hvor mye jeg holder på med det går i perioder. Ofte kommer disse strikkedilla-periodene når det nærmer seg eksamen, men denne gangen så har jeg faktisk hatt god nok tid til å sitte på kveldene og slappe av med strikketøy.

Jeg tenkte å i dag vise noen av sneak peek bildene jeg har lagt ut av genseren jeg har laga. For i kveld er nemlig planen å feste alle tråder, så viser jeg genseren i sin helhet når den er klar. Jeg fikk litt dilla da jeg først samme i gang med ny Nancy-genser, så innimellom skoleoppgaver har denne blitt til på to uker. I helt andre farger enn hva jeg vanligvis ville valgt til meg selv!

Det er rett og slett litt lite spennende som skjer for tiden, noe dere også ser her på bloggen. Jeg er mer aktiv på Instagram ( monicabj92 om du vil følge meg, og sweet_monicake for bakekontoen), så oppdaterer jeg her omtrent annahver dag når jeg har noe å poste 😉 Alle oppdateringer blir først delt på bloggens facebookside Monicas liv, så følg gjerne siden.

6 Comments:

  1. Du er så flink og kreativ! Kunne ønske jeg også kunne strikke! (Annet enn babytepper …)

  2. Jeg også elsker strikking! Det klør i fingrene når jeg ser disse bildene, haha. Men jeg må bare blir ferdig med å montere denne kofta først… jeg har oppdaget at jeg er slett ikke like glad i montering som strikking, så det tar sin tid!

  3. Du er fabelaktig flink med pinner (også). Kan anbefale å følge deg for mer inspirasjon!

Legg inn en kommentar