Ice cream, you scream – sommerslipp!

Is, sol og sommer – det var akkurat slik forrige helg føltes ut. Og fortsatt er være like fint, så å være ute så mye som mulig nå, er som å være ute på sommeren. Mens det fortsatt regna for et par uker siden, fikk jeg ei pakke i posten med de skjønneste sommerklærne for barn. ja, for me&i har hatt vårens siste nyhetsslipp, og det vil jeg si var midt i blinken for aldersgruppa til mine barn! Temaet var nettopp ice cream, you scream, og med matchende tskjorte og kjole til barn (sponset), samt matchende badetøy til søster og bror ble i hvertfall mine barn i hundre.

» Iiiiiiisssss» ropte Jakob og pekte på tskjorta si!

Med strålende solskinn og is i hånda, var det to (bokstavelig talt) hoppende glade barn som fikk danse rundt ute i sommertøy. Miriam er så stor nå, så ho fikk velge plagg selv, og i tillegg til denne is-kjolen, fikk ho den fineste somerjumpsuiten jeg har sett til barn! Jeg veit at ikke alle er enige, men jeg synes kombinasjonen rødt og rosa er veldig fint i sammen. og når det i tillegg fantes matchende til mor (i sort og hvitt), måtte jeg bestille meg samme. Hele nyhetsslippet kan du se HER.

me&i har romslige størrelse, og lager klær som kan passe flere sesonger. For eksempel er de fleste barnekjoler laget slik at de sitter like fint som tunika året etter. Miriam, som er helt normal i størrelsen for en fireåring å være, har derfor fått størrelse 5/6 i disse klærne, mens Jakob, som er ganske stor for alderen, har størrelse 3/4 i tskjorte og badebukse. Jeg, som normalt sett er en M, har jumpsuiten i S, og har plass selv med min store mage. Så min erfaring er at du godt kan gå ned en størrelse fra hva du pleier å bruke.

Det var det siste nyhetsslippet i vårkolleksjonen, men jeg har sett noen bilder om at et ekstraplagg skal komme nå i disse dager. Både på nettsiden og på instagram er det mulig å finne mer bilder og informasjon. Og så må jeg bare dele dette bildet en gang til, for søskenkjærligheten jeg ser hver dag mellom de fineste barna i verden, kommer så godt fram her <3

Sommerfølelse altså, fantastisk! Hva skal du i sommer?

 

5 Comments:

 1. Sukkerklump 1 og 2, det der altså?
  De var veldig fine?
  Likte iskjolen til Miriam best, tror jeg?

 2. Så utrolig lite plagg! Skulle gjerne hatt en sommerkjole som Miriam! Tipper jeg hadde blitt veeeldig ettertraktet blandt barna her da! Is er jo så godt!
  Ekstra pluss for at det er slik at man kan bruke det neste sesong og ??

  • me&i er gode på å lage kvalitetsplagg som kan brukes flere sesonger! Da kan de forsvare at de er litt dyrere i pris enn «vanlige kjedebutikker»

 3. Jeg elsker det lure smilet og blikket til Miriam!

  Kjolen er min favoritt!

Legg inn en kommentar