Nytt prosjekt av pinnene – Nancygenser!

Med fantastisk vær og fridager har jeg kosa meg med litt strikking hver dag i noen uker. for tiden har jeg to gensere på pinnene, men denne ble jeg ferdig med for en liten stund siden. Når jeg først setter i gang, får jeg gjerne litt strikkedilla, og det tok bare to uker fra jeg la opp de første maskene til alle trådene var festa – det er ny rekord på voksengenser for min del! Så her kommer et lite skryteinnlegg med noen bilder, for jeg er ganske fornøyd om jeg skal si det selv.

Jeg pleier «alltid» å velge jordfarger når jeg strikker til meg selv, men denne gangen tok jeg sjansen på å lage i lyseblå, mørkeblå, grønn og hvit. Genseren er strikket i Drops Karisma, størrelse M med lengden i L. På bildene har jeg en 33uker gravidmage i, så til høsten når kulda kommer og magen (forhåpentligvis) er flat igjen, sitter den nok enda bedre.

Er du glad i å strikke? 

4 Comments:

 1. Den var virkelig nydelig og du kledde fargene. De kan du gjerne bruke igjen!

  Og håret, hvordan gjør du det? Nydelig!!!

  • Takk =)
   Jeg har tatt et smalt hårbånd utenpå håret, og dyttet håret over og rundt kanten av båndet så det skjules =) Fletter gjerne håret dagen før for litt mer volum =)

 2. Kjempefin, Monica!
  Du er så flink! Jeg tar av meg hatten for deg!
  Du kledde den virkelig ??

Legg inn en kommentar