Velg gode lys til huset!

 

Vi går lysere tider i møte, og de siste dagene, ja kanskje de siste ukene, har vært helt strålende i området hvor jeg bor. Sola er tidlig oppe og seint nede, og temperaturene er fantastiske!

Likevel må man ha godt med lys inne, for når sola går det, og den litt kjølige vårlufta kommer krypende, er det godt å trekke inn, få det lysere rundt seg og kunne slappe av for kvelden. Derfor har jeg i dag tenkt til å tipse om en nettside som selger Led lys!

I leilighetene jeg og Simon har hatt, har vi hatt spotter i taket. Dette har vært led lys, og selv om jeg tidligere ikke hadde noen peiling på det, har jeg blitt stadig mer miljøbevisst og nå er alle våre lyspærer byttet med ledpærer. LEDpærer bruker mindre strøm og har lenger levetid enn for eksempel glødepære, halogenpære og sparepære. Og hva er vel bedre enn det! VI som forbrukere slipper å bytte så ofte OG miljøet spares!

ledlyskilder.no får man tak i det jeg vil kalle) alle typer ledpærer. Som de selv skriver: «På denne siden tilbyr vi et stort utvalg av LED lyskilder. Våre LED lyskilder er meget gode, sparer energi og er av høy kvalitet. Vi har et stort utvalg pærer så du vil garantert finne den LED lyskilde som du leter etter. Pærene er i en flott design og du kan finne lyskilder i både kaldt og varmt lys»

De har dessuten 60 dagers åpent kjøp, selv ved åpnede forpakninger, er raske på kundehenvendelser og har fast fraktpris på bare 49. Så skulle du trenge led lys, veit du hvor på nettet du kan finne det – ledlyskilder.no!

4 Comments:

  1. Jeg har også bare LED i leiligheten. Takk for tips om ny side!!!

  2. LED her også. Ikke blir de varme og de holder lenger. Kjekt med en nettside hvor alle de ulike modellene er på rett sted. Spesielt for sånne som meg som er lite teknisk. Jeg trenger bilder?

Legg inn en kommentar