Eksamen i KH!

Så var jeg allerede halvveis! Ja, ikke svangerskapet, det nærmer seg heldigvis slutten, men i eksamen er jeg halvveis! Forrige onsdag ble eksamen i kunst og håndverk ut, og jeg kunne ikke ha vært mer fornøyd! Jeg visste at vi skulle få 2 av 5 mulige temaer, og temaene som ble trukket ut var akkurat det jeg ønska meg. Jeg var nemlig så heldig å komme opp i søm!

I dag ble jeg ferdig med alt det praktiske til eksamen, og har nå ei uke på meg til å gjøre alt det skriftlige ferdig også. Når jeg synes eksamen er så gøy (!) å gjøre tror jeg resten også skal gå veldig bra.

Med korte økter med skole, gode pauser og mye hvile mellom alle kynnerne som kommer tettere en hagl føler jeg at produktet jeg leverer blir ganske så bra. Hele produktet vil jeg ikke vise ennå, men en av delene som ikke ble brukt er sløyfa øverst, som har blitt til et pyntehårstrikk til Miriam i stedet.

Noen dager til med iherdig innsats, så er det SOMMERFERIE!

Følg gjerne med videre på facebooksiden Monicas liv 😉

2 Comments:

  1. Lykke til med innspurten av både svangerskap og eksamen ??
    Den sløyfen var jo superskjønn! Tipper M. er fornøyd ?

Legg inn en kommentar