Høygravid!

Jeg har akkurat passert uke 35, og er nå offisielt høygravid! Det er bare 37 dager igjen til termin, og nå går det virkelig fort! Noen dager igjen på eksamen, så er det sommerferie og permisjon på meg et år.

I går hadde jeg det jeg trodde skulle bli min siste sjekk før fødsel. Jeg ble satt opp på en til i neste uke, da det var noen mål som ikke var helt som ønsket, men jeg er heldigvis kommet så langt at skulle noe starte så er ikke det noe de stopper lenger. Det er en stor trygghet! Vekta har rasa opp den siste tida, og jeg har nå passert 13 kg opp. jeg holder meg fortsatt på 70-tallet, men tror nok jeg bikker den om jeg går noen uker til. Og Lillesøster i magen er visst ikke så liten. Vekta hennes er estimert til å være mer enn Jakobs fødselsvekt (!!!), så stemmer den, er ho mer enn 600g over snittet for sin alder.

Formen er heldigvis ganske ok for tiden, tross kynnere og nedpress, og jeg er faktisk ikke plaga av varmen! Jeg nyer sommerdagene og sitter gjerne i lette sommerkjoler og spiser is i varmen. Synes i grunn det er helt topp jeg. Det er få ting igjen som skal ordnes, det meste er i hus. Kurva Lillesøster skal sove i og hentesettet er klart, og både min og hennes fødebag ligger klare i bilen til den dagen vi må reise.

Nå gleder jeg meg bare stil de siste ukene som er igjen, og til endelig å få holde Lillesøster <3

2 Comments:

  1. Tenk at snart er hun her! Det har vært veldig stas å følge deg på veien!

Legg inn en kommentar