Dovre klær

Sola steiker og det settes daglig nye varmerekorder i hele Norge. Her har det vært så varm at knapt sprederen har kjølt oss ned, og annet enn sommerkjoler eller shorts og tskjorte har vel ikke vært på på et par uker! Varmen nytes virkelig!

Selv om det er varm nå, er det viktig at vi som bor i et land der vi omtrent kan oppleve fire årstider på en dag har klær for alle årstider. I samarbeid med mur-shop.no vil jeg derfor tipse om Klær fra Dovre som kan passe både som hverdagsklær, eller når det blir høst og kaldere ute – se utvalg online! Her er det både boksere, ullundertøy, pysjer, bestefartrøyer, tskjorter og behagelige sokker.

«Dovre undertøy er et norsk merke som ble etablert i 1922.
Siden den gang har det norske firmaet jobbet seg hardt inn i de norske hjerter som et kvalitetsprodukt.
Dovre er kjent for sin enestående kvalitet, sin gode passform og ikke minst sin 2 års garanti.
Dovre undertøy er ekte kvalitet
Dovre ønsker at alle menn i det norske land skal ha nettopp ekte kvalitet i undertøysskuffen!»

Etter å ha bladd meg gjennom det store utvalget, er det både ull og bambus for de som heller vil ha det, eller tåler det bedre. Og det settet jeg likte best, er det jeg viser bilde av her. Bestefartrøyer er både pent å se på, og praktiske plagg man kan ha, og gode ullbukser er «et must» når man er ute på ski om vinteren. Nettsiden har dessuten en del pakketilbud og salg på enkelte varer nå, så selv om det er varmt ut, kan man jo allerede nå fylle opp skapet med flotte, behagelige plagg!

 

2 Comments:

  1. Jeg har pleid å ha bestefarstrøye og hvit t – skjorte fra Dovre til hytta. Jeg opplever at det er mykt og godt, – og så liker jeg tradisjonen jeg har. Ser nå at jeg kunne gå for farger, men den hvitaktige er min tradisjon ..

Legg inn en kommentar