Gravidoppdatering: uke 36

Hvem hadde trodd! Jeg har kommet meg til uke 36! For en glede! Det er bare 31 dager igjen til termin, og jeg er fortsatt gravid! De intravenøse medisinene jeg fikk i uke 32 har virket godt, og den siste uka har jeg følt meg bedre enn på veldig lenge! Det er jammen godt. Nå er det ikke lenge igjen, og vi gleder oss så!

Sist fredag var jeg på en kontroll der ikke alle mål var helt som de skulle, men i dag var alt helt perfekt, så da er skuldrene senka og jeg er ferdig med den tette oppfølginga jeg har hatt gjennom svangerskapet. Så nå er det bare å telle ned dagene! Jeg sliter litt md kameraet om dagen (derav dårlige mobilbilder) så det må ordnes før fødsel!

Hvem veit, kanskje blir dette den siste gravidoppdateringa jeg skriver?

Termindato: 02.07.18
Svangerskapsstatus: 36+0
Formen: Den siste uka har egentlig vært ganske god! Jeg kjenner på en del nedpress, og har kynnere 2-3 ganger i timen. Jeg har ingen plager med bekken og rygg, så å være ute med barna, knyte egne sko eller sånt er ikke noe problem. Jeg kjenner kroppen blir fortere sliten, og jeg tar mye pauser, men det er vanlig så langt ut i svangerskapet. Jeg har til og med klart å fullføre siste eksamen denna uka!
Babyen: Babyverden sier 2700 gram og 44 cm lang, men ultralyden i uke 35 viste at ho da lå på 3200g… Ho er altså større nå enn det Jakob var ved fødsel, så jeg er spent på Lillesøsters fødselsvekt!
Kjønn på baby: Jente <3
Liv i magen: Litt mindre den siste tida, stort sett bare når jeg har spist.
Ukens cravings: Fortsatt ingen spesielle ting jeg ”må” ha. Men i denna varmen prøver jeg å drikke mye, og da går det gjerne i boblevann og ingefærøl.
Nattesøvn: Etter at jeg begynte å ta noe for halsbrannen, sover jeg som regel natta gjennom! Ikke en gang kynnerene har vekt meg den siste uka!
Graviditetshumør: Bra! Jeg har som nevnt følt meg bedre den siste uka, og det hjelper veldig =)
Vektøkning: Plutselig har vekta økt veldig, men jeg holder meg foreløpig på 70-tallet. 13 kg opp så langt!
Tanker rundt fødselen: Jeg har på følelsen at jeg ikke går til termin. Men det har vel egentlig ingen trodd. Men nå er vi i det minste i juni, som er lenger enn hva frykta var for en tid tilbake. Jeg er klar, vi er klare, nå er det bare å venta på at Lillesøster blir klar!

 

Når tror DU at Lillesøster kommer? Gjett på datoen 😉
Følg meg gjerne på facebooksiden Monicas liv!

2 Comments:

 1. ?? Tenk det! Uke 36!
  Det er helt fantastisk, Monica!
  Syns du tiden har gått fort!å? Jeg syns tiden siden O ble født har rast avsted, han er snart 6 uker. Tenk det og …

  Jeg tipper det fødsel rett rundt hjørnet, 7 juni, om du ikke blir satt i gang nå da,

  • Ja, det er helt fantastisk! Kanskje jeg faktisk får muligheten til å gå et helt svangerskap denne gangen =)
   Det har gått fort og sakte på en gang, mest fort 😛
   6 uker alt – han kom jo i går virker det som!
   Nå slipper jeg å bli satt i gang likevel, så skal se det skjer om ikke lenge =)

Legg inn en kommentar