Merk alt, alltid!

Med barn i barnehage har ting lett for å bli borte. Plutselig mangler det en vott eller en sokk, og når flere har samme drikkeflaske eller sekk er det mye å passe på. I skole er det ikke noe bedre. Ofte er det trange garderober, og blant de minste flyter det ofte i klær.

Vi har bestandig vært nøye med å merke alle barnas eiendeler som skal ut av huset, og jeg tror faktisk ikke det ar forsvunnet noe noen gang! I barnehagen kan de ansatte lett se hva som tilhører Miriam og Jakob, og vi har dessuten alltid klistrelapper liggende i hylene deres i tilfelle vi har glemt å merke et nytt plagg eller slikt.

Det er snart ferie og på tide å gå gjennom barnas klær og merke alt som er nytt. Og da har jeg ei nettside jeg vil tipse om, nemlig MERKEKONGEN. Hvert halvår har jeg bestilt merkelapper fra ulike steder, med ulik erfaring. Det siste året har jeg bestilt fra merkekongen etter tips fra en bloggkollega, og nå ble jeg altså spurt om jeg ville teste merker fra dem (sponset). Jeg er like fornøyd med disse som de jeg kjøpte til jul og i fjor sommer, og denne gangen har jeg også prøvd minilapper (kommer i eget innlegg).

Jakker, sko, sekker, bamser, drikkeflasker, ja alt merkes! Lappene tåler vaskemaskin (60*c), oppvaskmaskin, tørketrommel og mikrobølgeovn. Jeg har ikke testet lappene i mikro, men lappene har fått kjørt seg i de tre andre maskinene og jeg har knapt opplevd at noen  har ramla av.

Hos merkekongen kan man velge mellom å bruke ferdige maler, som jeg gjorde med disse til Miriam, eller man kan designe sine egne. Det gjorde jeg til Jakob, for han kan (naturlig nok) ikke lese ennå, men kjenner igjen bildet av ei ape. De har dessuten gratis frakt, 100% fornøyd garanti og klistrelappene kom i posten bare 1,5 døgn etter at jeg bestilte!

120 lapper for 149 kr synes jeg er ganske så rimelig, særlig med gratis frakt, men bruker du rabattkoden » monicabj » får du i tillegg 10% avslag hos merkekongen.

 

 

8 Comments:

 1. Her merkes alt. Alltid. Burde hatt merkelapper på mine egne ting og ?
  Aldri bestilt herfra før – bestilt fra samme sted i «alle år». Oj, det var jammen rask levering! Tommel opp for det!

  • Jeg har prøvd litt herfra og derfra, og fra merkekongen har jeg bestilt de fleste. Veldig fornøyd =)
   Jeg har også bestilt med våe navn, kjekt å ha til plagg på jobb og slikt.

 2. Merking er superviktig!
  Vekdig godt tilbud og rask levering også?

 3. Det er ikke bare i barnehagen!

  Jeg har nettopp hatt Ida (15 år) på klassetur, og alt der ble merket. 22 hårbørster, myggsprayer, tannkremer osv. Nei, dette er noe ALLE må ha.

  Heia merkelapper, på alt, merk alt alltid.

 4. Etter å ha jobbet i barnehage, hvor foreldre skulle finne tilbake til klær som var på avveie, så lærte jeg at de som fikk igjen tingene sine, var de som hadde tatt jobben med å merke. Så Ja, jeg merker alt, til og med blyanter 😀
  og jeg slenger på lapper til oss voksne også. Akkurat nå kom mannen på at han hadde glemt igjen termosen på avslutning i går. Heldigvis så er den merket 😀

  • Så bra! Kjempelurt, så slipper man å miste så mye!
   Jeg merker også blyanter 😛 Og ting til oss voksne, det gjør det enklere på arbeidsplassen eller når vi er på tur =)

Legg inn en kommentar