Hei, mitt navn er Dagros…

… eller det føler jeg det kunne ha vært. Noen ting glemmer man etter hvert fødte barn, noen ting fortrenger man, og noe vil man for alltid huske. Jeg trodde jeg huska at man fikk mye melk etter noe dager, men at jeg skulle føle meg som ei ku på dag 3 hadde jeg glemt.

Etter å ha pumpa ut sprengen (for at Hanna Marie skal klare å spise noe uten å brekke seg), har jeg på ett døgn tatt ut 5,5 dl melk! Luksusproblem – ja – men likevel et problem. Jenta mi må jo klare å spise også!

Etter fødselen med Jakob gikk det en måneds tid før jeg meldte meg som melkedonor. Denne gangen sa jeg i fra på sjukehuset etter fødsel, fikk tatt blodprøver og fikk med utstyr hjem. Så om noen uker er jeg klar får å begynne å levere overskuddsmelka til de som trenger det.

Bedre for meg, og bedre for alle prematurfødte og syke på nyfødt intensiv!

En liten del av de 20 literne  jeg leverte i tiden etter Jakobs fødsel

 

4 Comments:

 1. Hurra for deg!
  Jeg meldte meg som donor kort tid etter M ble født. Han fikk ikke ammes i mange uker, så da donerte jeg maaange liter melk.
  Håper lille prinsessen tar puppen og får i seg den verdifulle melken din snart ?

  • Er det ikke flott å bidra? Er godt å vite at all melka jeg ikke trenger kan komme til nytte =)
   Hanna Marie spiser som en hest ho – heldigvis – men jeg må pumpe litt først, for at ikke maten skal renne for fort i halsen på ho 😉

 2. Jeg var også donor begge gangene, du gjør en fenomenal og viktig jobb for mange Monica. Stolt av deg!!!

Legg inn en kommentar