Kontrakten er signert!

I går skreiv jeg på bloggens facebookside at vi hadde gjort noe spennende, og det skal jeg love dere at vi har! En del av dere forstår nok ut fra bildet hva vi har gjort, men her skal dere få hele historien:

Da vi besøkte Heddal i januar 2017, var det min første tur i dette området. Vi skulle besøke menigheten og Simon skulle vurderes som pastor til jobben. Da vi kjørte oppover så jeg et hus jeg bare måtte kommentere. «Der vil jeg bo», sa jeg til Simon. Et stort, gult hus med flott utforming og en  stor flat hage – perfekt for små barn! Ikke lenge etter fikk Simon jobben, og jakta på det perfekte huset var i gang. Det dukka adri opp, og det siste året har vi derfor leid en leilighet i samme gata som mitt gule drømmehus (bildet under).

Det viste seg at i det gule huset bodde de som snart skulle bli «reservebesteforeldre» for Miriam og Jakob, og som vi har masse god kontakt med. utpå høsten fortalte de at de hadde kjøpt seg leilighet, og at huset derfor skulle selges! De kjente til vår begeistring for huset, og det gikk ikke lange stunda før vi hadde bestemt oss for å kjøpe. Vi har visst siden før jul at huset skulle bli vårt, og på mandag ble altså kontrakten signert!

Den 15. juli blir vi på nytt huseiere – av det gule huset jeg falt for i 2017!

Nå ser vi fram til å pusse opp litt og gjøre det til vårt eget! Følg oss på Monicas liv!

6 Comments:

  1. Så gøy?? Det blir skikkelig bra!!!

  2. Å så høy! Gratulerer så masse!!

  3. Å! Gratulerer med drømmehuset, Monica! Så utrolig spennende!

  4. Så herlig, gratulerer så mye!!!

Legg inn en kommentar