Klistremerker kan brukes til alt!

Flere enn meg som samla på klistremerker da de var små? Jeg husker spenninga ved å åpne en ny pakke med klistremerker som skulle festes i bøkene, og jeg og søstra mi sendte til og med håndskrevne brev rundt til ulike bedrifter for å få kjempestore klistremerker med logoene deres.

Selv om min iver over å samle på klistremerker ikke er som da jeg var barn, er det jammen mye det kan brukes til. På stickerapp.no kan du lage dine egne eller bestille ferdiglagede klistremerker. Det er ikke første gang jeg tipser deg om den siden, og denne gangen har jeg bestilt litt forskjellig, så du kan se hva de skal brukes til.

Når jeg baker på bestilling liker jeg å ha logoen min på produktet som leveres. Jeg har hele tiden brukt klistremerkene fra stickerapp, og synes det er kjempepraktisk at de kan bestilles i ulike størrelser, ulike kvaliteter og former. I tillegg til disse, som er høøyglans, kan man bestille som wallstickers, i kraftpapir, metallisk, aluminium eller speilvinyl – for å nevne noe! Traktorklistremerkene med Jakobs navn skal brukes til hans 2årsdag om ikke lenge, og så har ungene fått hvert sitt ferdiglaga klistremerke med forbokstaven sin på.

Et helt brett med diverse sommerfigurer og enhjøringer falt i smak hos Miriam, så dise har hun fått til å ha i klistremerkeboka si. De store bildene av Miriam og Jakob skal brukes til leikekassene deres. I stedet for å skrive på hva som er oppi de ulike boksene, setter jeg på et bilde, slik at de skjønner det er deres ting.  Og så har jeg for første gang bestilt wallstickers! Silhuetter av dyr, for Jakob er veldig interessert i alle dyr for tiden. Derfor skal disse få henge på rommet hans.

Supre til bursdagsinvitasjoner, fester, merking av ting og tang eller som jeg har gjort over her. Dersom du også vil bestille, kan du bruke rabattkoden 20MONICA for å få 20%avslag hos stickerapp.no!

3 Comments:

  1. Å disse var geniale! Jeg må inn å handle litt her merker jeg???

  2. Kjempekule!
    Vi bruker myyyye klistremerker her. Super kult å pynte tegninger og kort med!

  3. Så kult!!!! Det der har jeg aldri sett før???

Legg inn en kommentar