Termindato!

Så var termindagen kommet. Den første datoen som ble satt var 8. juli, mens på ordinær ultralyd ble den flyttet til dagens dato, 2. juli 2018. Datoen vi har telt ned til i mange måneder, selv om de færreste føder på termin. Med to barn fra før som er født tidligere enn termin, regnet jeg ikke med å gå hele svangerskapet ut denne gangen heller, og fikk rett.

Etter det jeg vil kalle et tungt svangerskap, var det bare bra at Hanna Marie valgte å komme den 17. juni. Ho er derfor rukket å bli 15 dager gammel! 15 dager mer mer kjærlighet, mer glede, mer nattevåk, mye amming, mer kos og fantastiske storesøsken. Annerledes dager, men fantastiske dager! Vi venner oss til å ha tre barn, i ulik alder og som krever hver sine ting. Til å bli kjent med den nye verdensborgeren og ikke minst med alle de store forandringene som står rett foran oss – det er jo bare 2 uker til nytt hus!

Foreløpig går det veldig bra. Hanna Marie sover og spiser, smiler og er fornøyd. Søskna er utrolig flinke og snille med henne, ingen tegn til søskensjalusi. I dag var første feriedag for de to eldste, så nå står 4 uker fin ferie sammen på timeplanen. Dette skal bli en bra sommer!

Følg bloggen på facebooksiden Monicas liv!

4 Comments:

  1. ?
    2 uker allerede! Wow, tiden flyr!
    Nyt 4 uker ferie samme med gjengen din, Monica! For en søt liten prinsesse dere har laget!

  2. Hun er helt, helt perfekt og akk så nydelig!

Legg inn en kommentar