Første sommerferietur!

Med nyfødt baby og husovertakelse om under to uker, blir det ikke lange sommerferieturer på oss i sommer. ikke at det er et savn, vi skal nemlig lage en kjempeflott hjemmesommer for ungene! Våre ferieturer blir derfor til nærområdet, til besteforeldre og playdates med venner. Målet vårt er at hver dag skal vi ha en aktivitet som ungene virkelig kan glede seg over!

I helgja begynte Simon med oppussing, så jeg og barna reiste ti Ulefoss på ferie hos mine foreldre. Min søster var også hjemme, og med både Mommo, Moffen OG Tante Hege hjemme, var det ikke så farlig om jeg var der i det hele tatt tror jeg!

Tante Hege hadde nemlig hengt en stor og fin hengekøye, og der fikk de slappa av i skyggen mellom slaga. Med plaskebasseng, sandkasse og ikke minst en masse vannballonger fløy dagene av gårde, og på søndag dro vi på stranda og kosa oss noen timer. Vesle Hanna sov i skyggen hele strandturen, Jakob kosa seg i superman-badetøyet sitt i vannkanten og Miriam øvde seg på å svømme – og ho begynner virkelig å skjønne det nå!

Masse is, telt i hagen og fantastiske temperaturer. Man trenger ikke reise langt av gårde for å skape gode sommerminner!

Hva skal du i sommer?

Legg inn en kommentar