Første trilletur

Dagene flyr av gårde, og vesle Hanna Marie er allerede 3 uker gammel. Selv om ho har sovet litt i vogna ute, har vi ikke vært på trilletur før i går, så det var virkelig på tide. Vi har ei fin runde rett her vi bor, så på formiddagen i går gikk jeg og Hanna rundt 2 km. Deilig med frisk luft, og ho kikka med store øyne fram til trillinga ble så behagelig at øynene sklei igjen og ho forsvant inn i drømmeland.

Jeg skulle gjerne ha trilla fra dag en, men plutselig så var ikke formen så god som jeg trodde den skulle være etter fødsel. I løpet av Hannas 21 første levedager, har jeg rukket å bli utreda for hele 3 ulike «diagnoser» og holder på med den fjerde nå. Med blant annet infeksjon og barselmigrene har det blitt noen overnattinger og undersøkelser på sjukehuset. De to største er på ferie hos mine foreldre i helgja så jeg har fått henta meg inn litt, så nå satser vi på at plagene nærmer seg slutten. Nå skal det bli stas å kunne ta i mot folk på barselbesøk og vise fram prinsessa vår <3

Jeg gleder meg til deilige sommerdager og mange trilleturer framover!

4 Comments:

 1. Kjedelig at formen ikke er på topp.. God bedring, håper de finner ut av det 🙂

 2. Usj!
  Kjedelig når formen ikke er på topp, det skjønner jeg.
  Håper de finner ut av hva det er for noe.

  Ps, enig med deg: den er spesielt med den aller første trilleturen ?

  • De har finni ut av det meste nå, så er det bare å finne en løsning/medisiner som kan tas mens jeg ammer og skal passe på tre små.

   Ja, ikke sant!

Legg inn en kommentar