Hipp hipp hurra – Jakob 2 år!

Hipp hipp hurra – i dag fyller verdens fineste gutt hele 2 år! Lille, store Jakoben vår <3

Jeg kan ikke tro det er hele 2 år siden han kom til verden i full fart, og gjorde oss så stolte og fylt med kjærlighet. En liten, men helt perfekt gutt har vokst seg til å bli en stor, fantastisk gutt! En omsorgsfull og kjærlig bror, mot både storesøster og lillesøster. Hele familiens sjarmtroll, som med sine store mørke øyne og hvite englekrøller smelter oss alle. En gutt med vilje og egne meninger, men et hjerte av gull.

Et sjarmtroll som smelter oss alle med sin trillende latter, en som leiker så godt med (tålmodige) storesøster, og som passer godt på lillesøster og sørger for at kanina og suttens hennes alltid er i nærheten. Jakob har blitt en aktiv og pratsom gutt på to år, og sammen med sin uadskillelige ape er det full fart hele dagen, gjerne sammen med storesøster. Og mer musikalsk unge skal man leite lenge etter. Selv uten å kunne så mange tekster, synger han utallige melodier helt reint!

Fineste, godeste gutten i verden – vi elsker deg Jakob <3 Gratulerer med 2-årsdagen din!

Følg gjerne med på facbooksiden Monicas liv – nå er det bare dager igjen til vi flytter!

4 Comments:

  1. Gratulerer med dagen 🙂

  2. Gratulerer ned dagen Jakob!
    Håper dagen var fin! ??

    • Takk =)
      Tror han kosa seg stort 😉 Selve bursdagsfeiringa tar vi når vi er i nytt hus, da får hele familien komme og feire godgutten vår <3

Legg inn en kommentar