I gang med oppussing!

Det er enda to dager til vi overtar det nye huset, men snille som de er har vi fått komme inn og begynne å pusse opp de romma de er ferdige med å flytte ut av! Utrolig snillt gjort, og det gjør det mulig for oss å få det slik vi ønsker før vi flytter inn!

Det var egentlig bare litt maling på noen rom, samt lage et ekstra barnerom vi skulle gjøre, men det ene dro med seg det andre og snart har vi pussa opp hele andre etasje! Bytta gulv, malt tak, laga to nye rom, nye lister og alt har blitt mala! Eller skal bli mala. Den ene stua gjenstår. Simon og svigers har ordna i huset, og mine foreldre har passa de to eldste så vi har fått gjort den del. Det kommer til å bli så bra, og jeg gleder meg så til å vise det fram. Før-, under- og etterbilder er selvfølgelig tatt og det ser virkelig lovende ut.

Fire sneak-peek-bilder legges ved, og så snart vi har overtatt huset på ordentlig skal jeg dele bilder utefra!

For å få med nyeste innlegg om huset og oppussinga kan du like siden Monicas liv på facebook!

3 Comments:

  1. Spennende!
    Snille huseiere som lar dere holde på ??

    Jeg gleder meg til å se resultatet!

  2. Så koselig gjort av huseierne. Nydelig farge også!

  3. Jeg likte fargen veldig godt!!!

    Og som jeg gleder meg med dere, og til å se resultatet!!!

Legg inn en kommentar