Instagram

Dagene i sommer bare flyr av gårde! Vi er allerede over halvveis i ungenes sommerferie, og med liten baby, strålende vær og oppussing har dagene forsvunnet på et blunk. Familien er viktigst, og vi koser oss sammen som best vi kan. Det er stillere her inne på sommeren, men jeg er ganske aktiv på instagram. Både bilder som deles i løpet av dagen og i storyen. Særlig nå, for på søndag overtok vi huset og pusser opp en god del! Da er det mye oppussing det går i, men noen videosnutter og bilder deles gjerne der 😉
Følg gjerne med på @monicabj92 eller barkekontoen @sweet_monicake – jeg er klar for å finne nye inspirerende sider å følge med på!

Hverdagsbilder fra første trilletur, bading, markjordbær-plukking, bading og utekos med familien <3

 

3 Comments:

  1. Linn // frubever

    GRARULERER med overtagelse. Jeg gleder meg til å de flere bilder!

  2. Bombarder meg med bilder, jeg elsker slikt!!!

Legg inn en kommentar