Sommerens første innhøsting

Det har skjedd så mye spennende den siste tiden! Med hus og familie, ferier og alt som er! Dagene går til oppussing og leik med barna, og kveldene er kos med minstemor, som sover store deler av dagen. Vi er mye i det nye huset vårt (som jeg snart kan begynne å vise før/etter-bilder fra!) og i dag har jeg, Miriam Elise og Jakob plukket litt solbær der. Innhøstinga er derfor i gang, og på bare 1/2 halv busk fikk vi plukka 760g. Blir bra å se hvor mye vi får til sammen, og om ikke lenge tar jeg med meg de største og reiser på blåbærtur.

4 Comments:

  1. Å! Elsk! Hva spennnede skal du lage? Saft? Legg ut oppskrift, for det vil jeg og prøve!

  2. Du er en av de flinkeste koneemnene jeg vet om, du er kjøkkenmester!

    • Takk <3
      Mannen min (mac-fan) pleier å si at hans iWife alltid har nyeste oppdatering av iCook og iBake, men dessverre er ikke iClean og iWash inkluderi i iWifen... Men på kjøkkenet er jeg ganske OK 😉

Legg inn en kommentar