Bursdagsfeiring!

Litt på etterskudd, men i dag har vi endelig fått feira Jakobs bursdag! Den 10. juli fylte godgutten vår 2 år, men for å få samlet alle til feiring, ble det utsatt til i dag (som også er terminen jeg egentlig hadde med han!). I dag var først nyhuset fylt med 14 barn og voksne, der de voksne hadde dugnad med maling, passe barn, rydde og pakke ut av esker. Fantastisk med så god hjelp av familie!

På ettermiddagen kom 4 til, og sammen har vi feira  det nye huset. Stor hage å boltre seg i, deilige bakte poteter til mat i varmen, ny trampoline, kaker, is og gaver – stor bedre kan vel ikke ungene få det!

Med gravemaskin, masse sandkasseleiker, klær, doktorsett og fotballmål i gave var det jammen ikke lett å velge hva han skulle begynne med! Den kuleste gaven av alle skal jeg vise dere i et egent innlegg – den er så stilig! Jeg har også bursdag om kort tid, men er ikke veldig glad i å feire meg selv, så når vi først møttes nå, feira jeg og Jakob sammen i år. Sååå gammel er jeg ikke ennå, men vi lot kaka få 2 lys 😉

Tips til enkel kake: toro langpannekake, sjokoladekrem der 1/3 farges grønn, klæsj på med kniv, riss med gaffel, sett på en leiketraktor og strø på noen høyballer (marshmallows). Enklere blir det ikke – og veldig populært for vår motorinteresserte guttegutt!

Bursdag er gøy, og jeg tror alle 6 barna var overtrøtte, og ikke minst smurt inn solkrem, kake og svette etter all trampolinehoppinga i varmen i dag.

<3

 

 

4 Comments:

  1. Så kreativ kake, Monica!den var kul!
    Gratulerer på etterskudd Jakob! ☀️

  2. Gratulerer med dagen og fenomenal kake!!!!

Legg inn en kommentar