Telemarksstevnet 2018

Bildet over er egentlig en ganske god oppsummering av uke 29. Hoppende, glade barn, deilige temperaturer, venner, bra musikk og samlinger er bare noe av det vi fikk være en del av under årets Telemarksstevne.

Telemarksstevnet er et årlig arrangement som foregår i vakre Fyresdal. Det er som en leir (synes jeg) for barn og voksne som Pinsemenighetene i Telemark er med på. Jeg har vært med på dette siden jeg traff Simon, og i år var det rett og slett fantastisk bra! Vi hadde strålende vær hele uka, aktiviteter og samling for barna på formiddag og kino med popcorn for barna på kvelden. Parallellt var det møter for voksne.

Dette ble vår ferie i år, med nytt hus, nyfødt baby og alt som hører med. Ungene ELSKET å være der oppe. Vi hadde ikke før stått opp før tskjortene til barnestevnet var på og de stod klare med sekkene sine i døra. Nye barnesanger er lært og ikke minst mange flotte aktiviteter. Som på bildene over her, hvor de fikk male sine egne søndagsskoleposer.

Leirstedet ligger idyllisk til nede ved vannet, og med deres satsing på barn var det virkelig midt i blinken for oss å være en av de mange barnefamiliene på stedet. Ungene fikk nye venner der de leika i hoppeslott, trampolina, bada, i klatreveggen, sandkassa, skliene og fotballbanen. Vi foreldrene satt i sola og nøt synet av lykkelige barn som hadde en fantastisk tid sammen. Rett og slett ei knalluke!

Tidlig krøkes som god leirdeltaker skal bli. Eller noe. Hanna Marie var i hvertfall stevnets yngste med sine 4 uker. Jakob har forøvrig rekord (tror jeg), han var bare 9 dager første gang på leir! Uansett, ho virka til å kose seg like mye i varmen. Sove, mat, sove, mat – lettvinn snuppe som naturlig nok fikk bra med oppmerksomhet. Mammas jente <3

Høydepunkt etter høydepunkt, dette er ganske sikkert sommerens fineste uke – vi gleder oss allerede til neste år!

Monicas liv (Facebook) // @monicabj92 (Instagram)

 

 

4 Comments:

  1. Så ut spm en knalluke, som du skriver ☀️
    Været var jo helt strålende også!
    Himmel og hav, er lille frøken 4 uker allerede? Som tiden flyr!

  2. Så herlige bilder av skjønne mennesker. Jeg ser dere trives!!!

Legg inn en kommentar